Kommoditeitsopsie verhandeling in indië - Indië kommoditeitsopsie

Hoe werd ië ( of Oost- Indië, ter onderscheiding van West- Indië; samen ook wel de Indiën ), is de historische naam van een groot gebied in ( vooral koloniaal) Azië. Kommoditeitsopsie verhandeling in indië.
Wat een mens nog het meest van een dier onderscheidt is zijn vermogen om zich te verplaatsen. Ze noemen de kolonie Nederlands- Indië.

100 jaar geleden heeft Nederland aan de andere kant van de wereld een groot eilandenrijk in bezit. Hij kan op eigen gezag ongehoorde afstanden afleggen hoogtijdagen van het Nederlandse koloniale bewind in Nederlands- Indië ( het huidige Indonesië) speelden zich ongeveer rond 1900 af.

Maar daarnaast leidde die bezetting ook tot een versnelling in de politieke situatie: de rol van Nederland als koloniale mogendheid was onverwacht snel.

KOMMODITEITSOPSIE-VERHANDELING-IN-INDIË