Voorraad met n weeklikse opsieslys - Weeklikse voorraad

Binêre Opsieslys Beste binêre opsie makelaars stelsel martingale Kry skakel; Facebook; Twitter; Pinterest; Google+ ; E- pos; Ander programme; Januarie 07,. < / p> < br / > < p> Die deposito bonus van jou binêre opsie makelaar is ' n goeie manier om jou fondse ' n hupstoot te gee wanneer jy eers handel dryf.

Niemand het oneindige rykdom nie, maar met ' n teorie wat afhanklik is van gemiddelde terugkeer, kan een gemiste handel ' n hele rekening bankrot. Dan gebruik jy ' n alt met ' n maxed margin trading vaardigheid om ' n koop bestelling vir daardie item op te stel met ' n minimum aantal eenhede wat hoog genoeg is dat die totaal meer sal wees as wat jy in escrow geplaas het.

Voorraad met n weeklikse opsieslys. Leer om dit te laat gaan en beweeg na die volgende voorraad, dieselfde as wat jy moet leer om geld op die tafel te verlaat.

Met ander woorde, hy of sy sou ' n geldeenheid met ' n hoë rentekoers koop en daardie rente verdien terwyl terselfdertyd ' n geldeenheid met ' n lae rentekoers verkoop. Ja, ek het nie melding gemaak van die verlies van geld nie.

Om ' n makelaar te kies om met te handel, is een van die belangrikste besluite wat jy sal neem wanneer jy met Binary opsies begin handel. Met ' n goeie makelaar met ' n uitstekende handelsplatform.

Dit toon dat ' n aandele se waarde 22 en die gemiddelde geassosieerde termynkontrakte met volwassenheid binne ' n bepaalde metode is; Byvoorbeeld, wanneer ' n> 0, wat die skoonmaak sentrum is, nie die huidige draaipunt nie. Individuele handelaars kan hierdie konsep repliseer met die kredietverspreiding, wat hulself in versekeringsmaatskappye verander, deur ' n opsie te verkoop, ' n premie in te vorder en dit te hou solank die voorraad nie ongunstig beweeg nie.
Met ander woorde, as AnyOption bied ' n opsie van $ 1 as ' n minimum beleggingsbedrag, kyk na hoeveel van sulke transaksies jy dadelik kan neem om binne ' n risikoblootstelling te bly wat gelykstaande is aan tussen 3% en 5%.
VOORRAAD-MET-N-WEEKLIKSE-OPSIESLYS