Zakum handel stelsel - Zakum stelsel


Zakum handel stelsel. 184 En voldoe jullie plicht aan Hem Die jullie schiep en de eerdere generaties.

Campos Dos Goytacazes, Brazil Monclova, Mexico Quetzaltenango, Guatemala. 184 Wat– taqullazie galaqakum wal- djibillatal- ‘ awwalien.
Haloform halogen halogenasi halotan halte halter haluan halus halusinasi halusinogen halwa ham HAM hama hama di penyimpanan Hamal hamatum hamba hambar hambat hambatan hambur hamburger hamdu hamidah hamil hamilton hammock hampa hampar hamparan hampedu hampir hampir- hampir hamud hamuk hamun HAN hana Hanafi. 183 En doe de mensen niet tekort in wat hen toekomt, en handel niet verdorven op aarde, en stook geen onrust.
36 En ( Wij stuurden) hun broeder Sjoe‘ aib naar Midjan, en hij zei: O mijn volk, dien Allāh en vrees de Laatste dag, en handel niet verdorven, onrust stokend in het land. 37 Fakazzaboehu fa- ‘ agazathumur- radjfatu fa- ‘ asbahoe fie daarihim djaasimien. Salamanca, Mexico; Sasebo, Japan; Colimas, Mexico;.
ZAKUM-HANDEL-STELSEL